TODAY'S PAPER
Good Morning
Good Morning
EntertainmentMusic

Kenny Rogers plays Westbury for Christmas

Kenny Rogers performs his annual Christmas show Wednesday at the NYCB Theatre at Westbury. Say what you will about Rogers, but through the years, the man has earned his spot in the pop-culture pantheon - and he shows no signs of wanting to fold 'em.

How much do you really know about the bearded one? Take this quiz and find out.


1. How old is Rogers?

A. 65 B. 72 C. 70 D. 73


2. How many times has he been married?

A. 3 B. 5 C. 4 D. 2


3. It's hard to believe. but Rogers has had only one No. 1 song on the Billboard Hot 100 (this doesn't include his country No. 1's or his duet with Dolly Parton, "Islands in the Stream," which topped the pop charts in 1983). What song was it?

A. "Lady" B. "Lucille" C. "Through the Years" D. "She Believes in Me"


4. The extremely mind-blowing "Just Dropped In (to See What Condition My Condition Was In)" from Rogers and the First Edition provided the soundtrack during a memorable dream sequence in which Coen Brothers movie?

A. "Fargo" B. "Miller's Crossing" C. "The Big Lebowski" D. "Raising Arizona"


5. What was the name of the early-'70s syndicated variety show hosted by Rogers and the First Edition?

A. "Just Dropped In" B. "Rollin' on the River" C. "Hot Country Nights" D. "The Kenny Rogers Show"


6. In Rogers' first theatrical movie, "Six Pack" (1982), what was his character's occupation?

A. Moonshiner B. Beer salesman C. Sheriff D. Stock-car driver


7. In 1983, "Six Pack" was made into a pilot for a TV series that ultimately did not get picked up. Who was going to play the Rogers role?

A. Tom Wopat B. John Schneider C. Don Johnson D. Lee Majors


8. Rogers co-starred in a 1995 TV biopic about which legendary country singer (played by Michele Lee)?

A. Tammy Wynette B. Dottie West C. Loretta Lynn D. Patsy Cline


9. How many "Gambler" TV movies have there been?

A. 5 B. 4 C. 6 D. 3


10. On a memorable 1996 "Seinfeld" episode, Kramer is disturbed by a flashing light from a Kenny Rogers Roasters fast-food restaurant. So what does he do?

A. Asks Newman to shoot out the light. B. Switches apartments with Jerry C. Calls Kenny Rogers himself and asks him to take it down D. Repeatedly blasts "Coward of the County" on his boom box to harass the store owner in return.


WHO Kenny Rogers Christmas Show

WHEN | WHERE Wednesday at 8 p.m. at NYCB Theatre at Westbury, 960 Brush Hollow Road

TICKETS $69.50-$79.75

INFO 516-334-0800; livenation.com


ANSWERS

1. B

2. B

3. A

4. C

5. B

6. D

7. C

8. B

9. A

10.B

More Entertainment